det magiska kristall slottet

Det Magiska Kristallslottet – guidad barnmeditation

199kr

Produktbeskrivning

Guidad barnmeditation för harmoni, kreativitet och inre styrka. En påminnelse om att du är unik och värdefull precis som du är. Och du har all kraft du behöver inom dig… just precis nu… !

”Välkommen på en avkopplande men spännande promenad genom en magisk skog. Upptäck det Magiska Kristallslottet och möt den coola flugan som har viktiga saker att berätta för dig…”

En avslappningsberättelse på CD:

Syftet med berättelsen är att bidra med avslappning och lugn. Den kan fungera lite som vågskål och balansera upp resten vardagen som vanligtvis är full av rörelse och intryck från omgivningen. En följdeffekt blir då ofta att den egna fantastiska inneboende skaparkraft som finns inom oss spontant släpps fram. Kreativiteten tillåts komma, helt utan krav på prestation. Dessutom ges barnet möjlighet att landa och återuppbygga upp varma, goda tankar och känslor till sig själv, till andra och till livet i stort. Att stärka sin självkänsla och bygga upp sitt självförtroende för att känna större trygghet, mer glädje och goda energier. Det här blir en unik stund att stanna upp och lyssna inåt och bara låta sig fyllas av sin egen unika storhet.

Recensioner

Det finns ingen recension ännu, vill du skriva en?

Bli den första att skriva en recension “Det Magiska Kristallslottet - guidad barnmeditation”

*