Healing, Intuitiv vägledning & EnergiCoaching

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Du väljer om du vill boka distans-session eller session på plats hos Helene.

Distanshealing-session med intuitiv vägledning:
Distans-sessionen tar ca 30-45 minuter och då sitter eller ligger du ner där du är och slappnar av. Direkt efteråt så skriver jag till dig och meddelar så du vet att vi är vi klara med själva healingen.

Därefter kommer jag gå över till att skriva ner och sammanställa den intuitiva vägledning vi tagit emot. Därefter skickar jag det till dig via mail eller chatt beroende på vad vi kommit överens om. I sammanställningen kommer du få förslag på övningar/verktyg/tips som du kommer kunna använda efteråt för att förstärka det vi jobbat med.

Session med healing och vägledning på plats hos mig:
Sessionen på plats hos mig tar cirka två timmar. Den är mer omfattande då du förutom healing och intuitiv vägledning även får personlig EnergiCoaching. Det kommer kunna hjälpa dig till ännu större förståelse för hur du kan skapa det du vill i ditt liv. Vid mötet får du även möjlighet att lyfta dina specifika utmaningar/önskningar just nu så att vi med ännu större precision kan väcka upp din personliga styrka.

VAD ÄR ALCHEMY ENERGY HEALING?

Allt i universum är i dess minsta beståndsdel energi som vibrerar på olika frekvenser. Man kan alltså säga att vi lever i ett hav av energi: vi andas energi, luktar energi, smakar energi, ser energi, berör energi och tänker energi. Vi ÄR energi – oavsett om vi är medvetna om det eller inte. Energin processas inom och omkring oss precis hela tiden. att medvetet ”skifta” eller transmutera energier från ett tillstånd av låg frekvens till ett tillstånd av mycket hög frekvens (kärlek) är ett sätt att beskriva alkemi. Vi arbetar tillsammans för att frigöra begränsande sanningar, känslor, övertygelser (medvetna eller omedvetna) för att öppna upp för välmående och ett positivt flöde av livsenergi för att släpp fram din inre styrka och frigöra din obegränsade potential.