Healing, Intuitiv vägledning & EnergiCoaching

Du väljer om du vill boka distans-session eller session på plats hos Helene.

Distans-session med healing och intuitiv vägledning:
Distans-sessionen tar ca 30 minuter och då sitter eller ligger du ner där du är och slappnar av. Efter ungefär en halvtimme skriver jag till dig och meddelar så du vet att vi är vi klara med själva healingen.

Därefter kommer jag gå över till att skriva ner och sammanställa den intuitiva vägledning vi tagit emot. En stund senare (alternativt nästa dag) skickar jag det till dig via mail. I sammanställningen kommer du få förslag på övningar/verktyg/tips som du kommer kunna använda efteråt för att förstärka det vi jobbat med.

Sessionen på plats:
Sessionen på plats hos mig tar cirka två timmar. Den är mer omfattande då du förutom healing och intuitiv vägledning även får personlig EnergiCoaching. Det kommer kunna hjälpa dig till ännu större förståelse för hur du kan skapa det du vill i ditt liv. Vid mötet får du även möjlighet att lyfta dina specifika utmaningar/önskningar just nu så att vi med ännu större precision kan väcka upp din personliga styrka.

Efter vårt möte får du en skriftlig sammanställning via mail på de personligt anpassade övningar/verktyg/tips som du kommer kunna använda efteråt för att förstärka det vi jobbat med.